FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Barthez: Nisam branio jer sam se ozlijedio

PARIZ, 7. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vratar Marseillea i francuskenogometne reprezentacije Fabien Barthez izjavio je kako je razlognjegova neigranja u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju u Saint-Etienneuozljeda bedrenog mišića koju je zadobio na zagrijavanju, a ne taj štoje pogođen predmetom bačenim iz gledališta.
PARIZ, 7. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vratar Marseillea i francuske nogometne reprezentacije Fabien Barthez izjavio je kako je razlog njegova neigranja u nedjeljnom prvenstvenom dvoboju u Saint-Etienneu ozljeda bedrenog mišića koju je zadobio na zagrijavanju, a ne taj što je pogođen predmetom bačenim iz gledališta.

"Teren je bio smrznut i za vrijeme zagrijavanja osjetio sam bol u mišiću i zato nisam želio braniti. Da sinoćnji dvoboj nije bio prenošen na televiziji, sigurno se ne bi niti odigrao. Sucu sam rekao da nije sigurno igrati na terenu na kojemu bi se lakše snalazili u klizaljkama, a ne u kopačkama. Istina, jedna je boca pala vrlo blizu meni, ali takve se stvari događaju svakoga tjedna", rekao je Barthez.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙