FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg i dalje pada i otežava promet

ZAGREB, 5. ožujka 2005. (Hina)- Zbog snijega, na pojedinim cestama uLici i Gorskom kotaru za kamione s prikolicom i tegljače spoluprikolicom vrijedi zabrana prometovanja, slab snijeg padamjestimice u Lici i središnjoj Hrvatskoj, a izrazio gust u Slavoniji,izvijestio je popodne u 14,30 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 5. ožujka 2005. (Hina)- Zbog snijega, na pojedinim cestama u Lici i Gorskom kotaru za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom vrijedi zabrana prometovanja, slab snijeg pada mjestimice u Lici i središnjoj Hrvatskoj, a izrazio gust u Slavoniji, izvijestio je popodne u 14,30 sati Hrvatski auto-klub.

Na cestama u Gorskom kotaru mjestimice ima ugaženog i razmočenog snijega te poledice.

Dionicom Jadranske magistrale Bakar-Novi Vinodolski-Senj, ne smiju prometovati vozila I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp kućicom i motocikli), dok dionicom Zaton Doli-Lozica ima odrona kamenja.

Autoceste, A6 Rijeka-Zagreb i A1 Split-Zagreb su otvorene za sva vozila.

Sve ceste prema Sljemenu prohodne su uz zimsku opremu.

Na svim je spomenutim područjima zimska oprema obavezna.

Za prikoličare i tegljače vrijedi zabrana vožnje na slijedećim cestama: D1 na dionici Ličke magistrale Karlovac-Plitvice-Gračac, D32 Drežnica-Jezerane, D33 GP Strmica (BiH)-Knin-Šibenik, D42 Saborsko-Selište, D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D52 Špilnik-Zalužnica-Vrhovine, D217 Grabovac-Gornji Vaganac-Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D522 Udbina-Lovinac, D6 na dionici Karlovac-Netretić-GP Jurovski Brod, D505 Karlovac-Ozalj, D3 Zdihovo-Vrbovsko-Kupjak te na županijskoj cesti Kikovica-Gornje Jelenje.

Zbog sniježnih nanosa uzrokovanih jakim vjetrom za sav je promet zatvorena D506 Bruvno-Mazin-Dobroselo.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, dionici Ličke magistrale Knin-Gračac i na cesti D205 Kumrovec-Mokrice.

Zbog radova granični prijelaz Kaštel biti će zatvoren, danas do 16 sati, za sav promet, a vozila se preusmjeravaju na GP Plovanija.

Pojačan je izlaz teretnih vozila preko graničnog prijalaza Bajakovo.

Putnička i teretna vozila ostalim prijelazima prolaze bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙