FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa će se u nedjelju pojaviti na prozoru bolnice

RIM, 5. ožujka 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. će se u nedjelju zaAngelus ponašati kao i prošle nedjelje, odnosno s bolničkog prozora ćeuputiti blagoslov s rukom, potvrdio je danas šef ureda za tisak SveteStolice, Joaquin Navarro-Valls.
RIM, 5. ožujka 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. će se u nedjelju za Angelus ponašati kao i prošle nedjelje, odnosno s bolničkog prozora će uputiti blagoslov s rukom, potvrdio je danas šef ureda za tisak Svete Stolice, Joaquin Navarro-Valls.

"Papa će sutrašnji Angelus pratiti na isti način kao i prošle nedjelje. Molitvu će pročitati zamjenik državnog tajnika Svete Stolice msgr. Leonardo Sandri sa trijema bazilike svetog Petra. Ivan Pavao II. će se molitvi pridružiti iz bolnice Gemelli te će blagosloviti vjernike kao i prošle nedjelje", rekao je Navarro-Valls.

Papu je danas u bolnici Gemelli posjetio predsjednik Talijanske biskupske konferencije i papin rimski vikar kardinal Camillo Riuni, koji je nakon posjeta novinarima kratko kazao: "Papa je dobro".

Ivan Pavao II. nalazi se u bolnici od 24. veljače zbog respiratorne krize, te mu je načinjena traheotomija. Još se ne zna kada bi mogao napustiti bolnicu, premda mu je želja da se vrati u Vatikan prije Uskrsa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙