FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kotor: danas i sutra gostovanje projekta "Hrvatska priča"

KOTORKotor: danas i sutra gostovanje projekta "Hrvatska priča"KOTOR, 5. ožujka 2005. (Hina) - U subotu i nedjelju U Kotoru i Tivtugostuje jedan od značajnijih projekata Hrvatske matice iseljenika(HMI) Hrvatska priča" a gostovanje su organizirali Hrvatsko građanskodruštvo (HGD) u Kotoru i HMI.
KOTOR, 5. ožujka 2005. (Hina) - U subotu i nedjelju U Kotoru i Tivtu gostuje jedan od značajnijih projekata Hrvatske matice iseljenika (HMI) Hrvatska priča" a gostovanje su organizirali Hrvatsko građansko društvo (HGD) u Kotoru i HMI.

"Hrvatska priča", kako je za Hinu izjavio Tripo Šubert čelnik HGD, sastoji se odgospodarskih, turističkih i kulturnih promocija.

Večeras će u Centru za kulturu Kotora poznate hrvatske tvrtke, među kojima "Borovo", "Podravka", promovirati svoje proizvode. Prezentaciju je organizirala Gospodarska komora Hrvatske.

U nedjelju prije podne u katedrali Svetog Tripuna održat će se misa i koncert zahvale, na kojem će nastupiti tamburaški orkestar HRT-a, klapa "Sveti Juraj", brojni hrvatski operni solisti, koje će predvoditi Krunoslav Cigoj.

"Duhovni dio programa izvodi se jednom godišnje u Katedrali u Zagrebu i to je misa zahvalnica za proteklu godinu te molitva za sljedeću", obajsnila je autorica projekta Lejdi Oreb.

Čitavi ansambl gostovat će u nedjelju navečer i u Tivtu, gdje će u Centru za kulturu prirediti cjelovečernji program.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙