FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EP atletika: Ivan Pucelj u finalu skoka udalj

MADRID/ZAGREB, 5. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski atletičar Ivan Puceljplasirao se u finale skoka udalj na Europskom dvoranskome prvenstvu uMadridu.
MADRID/ZAGREB, 5. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski atletičar Ivan Pucelj plasirao se u finale skoka udalj na Europskom dvoranskome prvenstvu u Madridu.

Pucelj se u finale plasirao kao posljednji, osmi, zahvaljujući skoku od 7.88 metara iz druge serije. U prvoj je seriji 24-godišnji Zagrepčanin doskočio do 7.75 metara, a u trećoj je prestupio. Skok od 7.88 metara je samo dva centimetra kraći od Puceljeva osobna rekorda postavljenoga ove godine. Finale skoka udalj na programu je u nedjelju popodne, a među osmoricom najboljih neće biti vlasnika najdužega skoka u dvorani ove sezone Francuza Salima Sdiria, koji je prije desetak dana u Lievinu letio do 8.24 metra, a u Madridu svega 7.85.

Od osmorice finalista najbolji je bio Grk Louis Catumas (8.09), dok je preko osam metara letio i Španjolac Joan Martinez (8.01).

Danas je u kvalifikacijama na 200 metara nastupio i 24-godišnji Josip Šoprek zauzevši sa rezultatom 21.65 sekundi 19. mjesto od 22 prijavljena. Šoprek je u svojoj skupini došao na cilj četvrti, a njegovo vrijeme je puno slabije od ovosezonskih 21.35 s kojim se plasirao u Madrid.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙