FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DNK test pokazo da Blunkett nije otac djeteta njegove bivše ljubavnice

LONDON, 5. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - DNK analiza pokazala je dabivši britanski ministar unutarnjih poslova David Blunkett nije otacdjeteta, kojeg je rodila njegova bivša ljubavnica, rekao je u suboturano ujutro glasnovornik bivšeg ministra.
LONDON, 5. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - DNK analiza pokazala je da bivši britanski ministar unutarnjih poslova David Blunkett nije otac djeteta, kojeg je rodila njegova bivša ljubavnica, rekao je u subotu rano ujutro glasnovornik bivšeg ministra.

Prošlog mjeseca je bivša Blunkettova ljubavnica Kimberly Quinn carskim rezom rodila dječaka Lorcana.

"DNK test napravljen je ubrzo nakon rođenja i pokazao je da gospodin Blunkett nije otac djeteta", kaže se u izjavi koju je objavio neimenovani glasnogovornik.

U izjavi se dodaje da je Quin pristala na DNK test zbog nesigurnosti u pogledu očinstva njezina djeteta.

Tabloid The Sun u svom subotnjem izdanju piše, pozivajući se na izjavu jednog Blunkettova prijatelja, da je bivši ministar tu vijest primio s "velikim žaljenjem".

Drugi sin Kimberly Quinn, dvogodišnji William, rođen je također u vrijeme veze s Blunkettom, koji je zatražio zakonsko pravo pristupa djetetu za koje tvrdi da je njegovo.

Blunkett je prošle godine podnio ostavku nakon novinskih napisa o njegovoj aferi s udanom Quinn, tvrdnji da je on otac njezine djece te zbog optužbi da je iskoristio svoj ministarski položaj kako bi za filipinsku dadilju svoje ljubavnice ishodio vizu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙