FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 4. ožujka

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 4.ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 4. ožujka, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić susrest će se s predstavnicima Europskog parlamenta koji sudjeluju na 1. sastanku Zajedničkog parlamentarnog odbora Republike Hrvatske - EU, (Ured predsjednika, Pantovčak 241, 10 sati).

ZAGREB - Nastavak sastanka Zajedničkog parlamentarnog odbora Republike Hrvatske i Europske unije. Konferencija za novinare održat će se u 12,30 sati (Trg sv. Marka 6-7). Zajednički parlamentarni odbor predstavlja novi oblik suradnje između Hrvatskog sabora i Europskog parlamenta. Sastanci ovog odbora odvijat će se dvaput godišnje, naizmjenično u Hrvatskoj i Bruxellesu.

ZAGREB - Koncert argentinske gitaristice Marie Isabel Siewers u Preporodnog dvorani palače Narodnog doma, (u 20 sati).

OPATIJA - Prvi hrvatski Bolonjski seminar na temu "Kvaliteta visokog obrazovanja i prilagođavanje potrebama poslodavaca" počet u Međunarodnom centru za izobrazbu novinara (ICEJ), uz sudjelovanje predstavnika hrvatskih Sveučilišta, studenata, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, novinara te češkog i austrijskog mjerodavnog ministarstva. Teme seminara su "Osiguravanje kvalitete - obrazovanje temeljeno na kompetencijama i ishodima učenja" te "Dva ciklusa visokog obrazovanja s gledišta poslodavaca". Organizatori seminara su Hrvatska grupa za promicanje Bolonjskog procesa i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa. Proces stvaranja jedinstvenog europskog prostora visokog obrazovanja i znanosti nazvan je Bolonjski proces prema Deklaraciji koju su potpisali europski ministri obrazovanja u Bolonji 1999., (ICEJ, u 10 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Damir Senčar

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙