FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UEFA pokrenula istragu protiv Chelsea

LONDON, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Europska nogometna federacije(UEFA) pokrenula je istragu protiv Chelsea zbog kašnjenja igračalondonske momčadi na drugo poluvrijeme utakmice s Barcelonom u osminifinala Lige prvaka.
LONDON, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Europska nogometna federacije (UEFA) pokrenula je istragu protiv Chelsea zbog kašnjenja igrača londonske momčadi na drugo poluvrijeme utakmice s Barcelonom u osmini finala Lige prvaka.

Menadžer Bluesa Jose Mourinho i njegov odabranici pojavili su se na travnjaku Nou Campa nekoliko minuta nakon igrača Barcelone i sudačke trojke. UEFA će istražiti i zašto strateg londonskog premierligaša Mourinho nije došao na službenu novinsku konferenciju nakon utakmice.

Nakon utakmice u taboru engleske momčadi žalili su se kako je Barcelonin trener Frank Rijkaard uoči početka drugog dijela ušao u svlačionicu suca Anders Friska i tako izvršio pritisak na sudačku trojku da promijeni kriterij suđenja. Chelsea je o svemu pismeno izvjestio UEFA-u i traži istragu o tom detalju ogleda na Nou Campu.

U prvom dvoboju osmina finala Lige prvaka Barcelona je pobijedila Chelsea 2:1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙