FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Treća uzastopna pobjeda Utaha

NEW YORK, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Utah Jazz, za kojeg igrahrvatski reprezentativac Gordan Giriček, upisao je treću pobjedu unizu, a to mu se nije dogodilo od starta sezone, koju su otvoriliomjerom 4-0.
NEW YORK, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Utah Jazz, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Gordan Giriček, upisao je treću pobjedu u nizu, a to mu se nije dogodilo od starta sezone, koju su otvorili omjerom 4-0.

Najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu 96-74 protiv najslabije momčadi lige Atlanta Hawksa su Turčin Mehmet Okur sa 19 poena i Raja Bell sa 17 koševa. Giriček je odigrao 13 minuta. Nije ubacio niti jedan poen (šut 0-5), a upisao je tek jedan skok.

Treneru Utaha Jerryu Sloanu bila je ovo 937. pobjeda u karijeri i nedostaje mu još samo jedan trijumf da bi se izjednačio s legendarnim Redom Auerbachom (Boston) na šestom mjestu liste najuspješnijih trenera NBA lige.

Boston Celticsi su na domaćem terenu dobili LA Lakerse 104-101. Paul Pierce i Ricky Davis zabili su po 29 koševa za Celticse, a goste je predvodio Kobe Bryant sa 26 poena. No, promašio je tricu sa zvukom sirene koja je njegovoj momčadi mogla donijeti produžetak.

Momčad s najboljim omjerom u ligi San Antonio Spursi svladali su kod kuće Toronto 92-86. Kod domaćina najefikasniji su bili Argentinac Manu Ginobili sa 17 poena i Francuz Tony Parker sa 15 koševa.

Novi vlasnik Cleveland Cavaliersa Dan Gilbert prvi je puta uživo gledao svoju momčad, ali večer su mu pokvarili gosti iz Seattlea. Supersonicsi su slavili sa 103-86, a najbolji grač susreta bio je Ray Allen sa 31 košem.

Gilbert je za Cavalierse platio 375 milijuna dolara.

U derbiju Atlantske skupine Philadelphia 76ersi su na domaćem terenu poraženi od New Jersey Netsa 93-99. Netsima je to treća uzastopna pobjeda, a prvi strijelac ekipe bio je Vince Carter sa 32 koša. Zoran Planinić nije ulazio u igru kod Netsa.

Kod Sixersa Allen Iverson zabio je 37 poena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙