FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa se zdravstveno oporavlja

RIM, 3. ožujka 2005. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao Drugi nastavlja sezdravstveno oporavljati, stoji u bolničkom biltenu od četvrtka koji jenovinarima u 12,30 sati predočio šef ureda za tisak Svete StoliceJoaquin Navarro Valls.
RIM, 3. ožujka 2005. (Hina/AR) - Papa Ivan Pavao Drugi nastavlja se zdravstveno oporavljati, stoji u bolničkom biltenu od četvrtka koji je novinarima u 12,30 sati predočio šef ureda za tisak Svete Stolice Joaquin Navarro Valls.

Ivan Pavao II. se silno želi vratiti u Vatikan, ali još nije utvrđen datum njegova izlaska iz bolnice Gemelli, u koju je smješten prošlog četvrtka zbog respiratorne krize. Navarro Valls je rekao kako "rana od traheotomije zacjeljuje, a Sveti Otac aktivno sudjeluje u vježbama za rehabilitaciju glasa. Ustaje iz kreveta na kratko i sastaje se sa svojim suradnicima".

Traheotomija je načinjena na vratu Ivana Pavla II. kako bi mu se olakšalo disanje.

"Zdravstveno stanje Svetoga Oca napreduje, stalno se poboljšava. Papa se regularno hrani i po nekoliko sati provodi u fotelji. Kirurška rana je na putu izlječenja. Svakodnevno se nastavljaju vježbe disanja i govorenja s učinkovitom suradnjom Svetog Oca. Slijedeće priopćenje će biti objavljeno u ponedjeljak 7. ožujka u 12,30 sati", stoji u današnjem bolničkom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙