FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 3. ožujka

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 3. ožujka.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 3. ožujka.

ZAGREB - Sjednica Vlade RH, a dnevni red će biti utvrđen na prijepodnevnoj sjednici užeg kabineta (Trg Sv. Marka 2 u 14 sati) .

ZAGREB - Okrugli stol Vladina ureda za ljudska prava o temi "Opravdanost smrtne kazne". Skup će otvoriti predstojnik Ureda za ljudska prava Vlade RH Luka Mađerić, (Hotel Dubrovnik, dvorana Centrum Gajeva u 10 sati).

ZAGREB - Sjednica Zagrebačke županijske skupštine. Na dnevnom su radu, uz ostalo, donošenje Programa zaštite okoliša, Studija opravdanosti eksploatacije mineralnih sirovina, financiranje decentraliziranih funkcija osnovnog školstva u 2005. te druge odluke i zaključci (Hotel International, Miramarska 24 u 10 sati)

ZAGREB - Prosvjedni sup pod nazivom " 'Sljeme' u stečaju, Sesvete u stečaju", u organizaciji sindikata PPDIV i radnika (Sesvete, Trg D. Domjanića u 11 sati)

ZAGREB - Na izbornoj skupštini Zajednice nakladnika i knjižara HGK, izabrat će se predsjednik, zamjenik i članovi Vijeća zajednice, a predstavit će se i Izvješće o radu Zajednice nakladnika i knjižara HGK u protekle četiri godine (HGK, Komora Zagreb, Draškovićeva 5 u 12 sati)

ZAGREB - Predstavljanje knjige Nade Zgrabljić Rotar i suradnica "Medijska istraživanja i medijska disciplina od 1995. do 2005.", u povodu deset godina izlaženja znanstveno stručnog časopisa za novinarstvo i medije "Medijska istraživanja", (HND, Perkovčeva 2 u 18 sati) .

ŠIBENIK - Program revitalizacije poznatih primoštenskih vinograda na predjelu Bucavac počinje sadnjom vinove loze u zapuštenim vinogradima. Riječ je o zajedničkom programu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i Šibensko-kninske županije, a sadnju organizira Udruga vinara i maslinara Općine Primošten, (predio Bucavac, u blizini primoštenske marine "Kremik", 15 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙