FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: 48 koševa Allena Iversona

NEW YORK, 2. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Kukočevi Milwaukee Bucksiporaženi su u svojoj dvorani od Philadelphia 76ersa sa 118:111, ahrvatski košarkaš je za 26 minuta igre imao 4 poena (šut 1:5, trice0:3), po 3 skoka i asista, a zaradio je i tehničku pogrešku.
NEW YORK, 2. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Kukočevi Milwaukee Bucksi poraženi su u svojoj dvorani od Philadelphia 76ersa sa 118:111, a hrvatski košarkaš je za 26 minuta igre imao 4 poena (šut 1:5, trice 0:3), po 3 skoka i asista, a zaradio je i tehničku pogrešku.

Apsolutni junak dvoboja bio je Allen Iverson, koji je postigao 48 poena, do čega 20 već u prvoj četvrtini, a do poluvremena je skupio čak 30. Ovo je sedma utakmica ove sezone u kojoj maleni branič Sixersa postiže više od 40 poena, protiv Bucksa je uvijek izuzetno motiviran - u dvije utakmice u prosincu zabio im je 40 i 54 poena. Bila je to i prva pobjeda Chrisa Webbera (15) u Sixersima, u koje je došao prošlog tjedna iz Sacramenta. Michael Redd (35) i Desmond Mason (26) su dali ipak premalo da Milwaukee izbjegne poraz.

Detroit Pistonsi su slavili na gostovanju kod Portland Trail Blazersa (103:93) i to je osma uzastopna pobjeda aktualnih NBA prvaka. U gostima su slavili i Seattle SuperSonicsi, pobijedivši sa 101:93 Indiana Pacerse, u utakmici u kojoj su Sonicsi imali izvrstan šut od 53 posto.

NBA vodstvo je dana dalo dopuštenje za prodaju Cleveland Cavaliersa bankaru Danu Gilbertu, koji će postati četvrti vlasnik u 35-godišnjoj povijesti kluba. Gilbert uz momčad dobija i dvoranu Gund Arenu, a zanimljivo je da je među njegovim partnerima u kupnji Cavsa i poznata pop-zvijezdar Usher. Inače, Gilbert je Cavallierse kupio za 375 milijuna dolara.

Druga vijest dana je povratak Alonza Mourninga u Miami Heat, klub u kojem je na vrhuncu karijere igrao osam godina. Košarkaš koji igra sa presađenim bubregom bit će pričuva Shaquilleu O'Nealu, a svoj povratak na Floridu je objasnio činjenicom da je Miami daleko najjači na Istoku, te veliki favorit za NBA naslov.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙