FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - HRVATSKA - ZA SRIJEDU, 2. OŽUJKA

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 2. ožujka.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 2. ožujka.

ZAGREB - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader sastat će se s predsjednicima parlamentarnih stranaka, a nakon sastanka predviđene su izjave za novinare, (Vlada RH, Trg Sv. Marka 2, 13 sati).

ZAGREB - Klub saborskih zastupnika Hrvatske stranke prava održat će konferenciju za novinare na kojoj će predsjednik HSP-a Anto Đapić govoriti o aktualno političkim zbivanjima, (Hrvatski sabor, dvorana Ivan Kukuljević, Trg Sv. Marka 6, 10 sati).

ZAGREB - U ime Liberalne stranke o aktualnim političkim pitanjima u Hrvatskoj govorit će potpredsjednik LS-a i saborski zastupnik Zlatko Kramarić, (LS, Ilica 16, 11 sati).

ZAGREB - Zagrebačka organizacija Hrvatske narodne stranke će na konferenciji za novinare izvijestiti o izboru predsjednice HNS-a Vesne Pusić za nositelja liste na predstojećim lokalnim izborima u Zagrebu, (GO HNS, Ilica 61, 11 sati).

VUKOVAR - Čelnici Grada Vukovara i vukovarskog HDZ-a će iznijeti svoja stajališta vezana za aktualnu političku situaciju u Vukovaru, (Gradska vijećnica, 11 sati).

ZAGREB - Školski sindikati upriličuju zajedničku konferenciju za novinare o nasilju u školama na kojoj će dati zajedničku izjavu povodom eskalacije nasilja u osnovnim i srednjim školama, (Sindikat Preporod, Petrinjska 2, 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙