FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 28. veljače

ZAGREB, 27. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 28. veljače.
ZAGREB, 27. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 28. veljače.

OSIJEK - Svečanost otvorenja novoizgrađenih prostora Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Prigodnim slovom obratit će se predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (u 12 sati). Prije toga (u 10,30 sati u Gajevoj 6) Šeks će obići novouređene prostore Tehnologijsko-razvojnog centra.

ZAGREB - Nastavak sjednice zagrebačke Gradske skupštine (Starogradska vijećnica, Ćirila i Metoda 5 u 10 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Saveza samostalnih sindikata Hrvatske o troškovima života u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji u veljači (Radnički dom, Krešimirov trg 2 u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra kulture Bože Biškupića i albanskog ministra kulture, mladeži i športa Blendia Klosia, koji boravi u trodnevnom posjetu Hrvatskoj (Ministarstvo kulture, Runjaninova 2 u 10,30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu izložbe "Gabrijel Jurkić: Od secesije do impresije" koja će bit otvorena u Galeriji Klovićevi dvori u srijedu, 2. ožujka. Izložba će s više od 180 slika (ulja, akvarela, pastela i crteža) predstaviti autorov slikarski opus razmješten širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine. O tome će govoriti ravnateljica Galerije Vesna Kusin, autorica izložbe Ivanka Reberski i kustosica izložbe Biserka Rauter Plančić. (Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4 u 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙