FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste u unutrašnjosti mokre od kiše ili susnježice

ZAGREB, 26. veljače 2005. (Hina) - Prometnice su u unutrašnjostiHrvatske mokre od mjestimično slabe kiše ili susnježice, a u priobaljuceste su pretežno suhe, magla, mjestimice, smanjuje vidljivost udijelu Gorskog kotara i Posavine, izvijestio je u 10,30 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 26. veljače 2005. (Hina) - Prometnice su u unutrašnjosti Hrvatske mokre od mjestimično slabe kiše ili susnježice, a u priobalju ceste su pretežno suhe, magla, mjestimice, smanjuje vidljivost u dijelu Gorskog kotara i Posavine, izvijestio je u 10,30 sati Hrvatski auto-klub.

Jak bočni vjetar na A1 Split-Zagreb od tunela Sv.Rok do viadukta Božići ograničuje brzinu vožnje na 60 kilometara na sat, kao i na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zimska oprema je obavezna u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, u Lici i Slavoniji, te na području Ćićarije i stare ceste preko Učke.

Zabrana vožnje za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom ostala je na snazi za: dio stare ceste D3 kroz Gorski kotar: Vrbovsko-Kupjak-Delnice, D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D50 Žuta Lokva-Gospić-Gračac, D42 Saborsko-Selište, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, te D218 Užljebić-Donji Lapac-Doljani.

Na njima je zimska oprema obavezna za sve ostale kategorije vozila.

Zabrana prometa za sva vozila vrijedi na cesti D506 Dobroselo-Bruvno-Mazin zbog visokog snijega .

Prohodne su sve tri Sljemenske ceste, ali uz zimsku opremu.

Teretna vozila u Hrvatsku preko graničnog prijalaza Macelj ulaze u velikom broju, a prosječna čekanja su oko 7 sati.

Povremeno je pojačan i izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo, dok putnička vozila svim prijelazima prometuju bez većih poteškoća.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙