FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Dubai: Ljubičić u polufinalu

DUBAI/ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičićplasirao se u polufinale 765.000 eura vrijednog ATP turnira u Dubaiju,u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
DUBAI/ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u polufinale 765.000 eura vrijednog ATP turnira u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Ljubičić je za već treće polufinale u tri tjedna pobijedio Britanca Tima Henmana sa 7:5, 6:4, u susretu koji je, zapravo, zbog čestih i dugih prekida zbog kiše, tajao gotovo cijelo popodne.

Prvi prekid kod 5:5 u prvom setu pomogao je Ljubičiću, koji je u nastavku uzeo servis Britancu i dobio set. U drugom setu Henman je poveo sa 2:0, Ljubičić vratio "break", a potom kod novog prekida, još jedno uzeo Britančev početni udarac i završio dvoboj.

Ljubičiću je ovo već četvrta pobjeda nad najboljim britanskim tenisačem, od koga je izgubio samo prvi dvoboj 2002. u Rotterdamu. Sljedeći Ljubičićev protivnik za treće uzastopno ATP finale bit će peti nositelj Španjolac Tommy Robredo, koji je danas bio bolji od Nijemca Nicolasa Kiefera 6:4, 6:4. Njihov jedini dosadašnji međusobni dvoboj lani u Monte Carlu na zemlji dobio je Ivan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙