FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljeno 49. svjetsko prvenstvo u sterljaštvu

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na središnjoj pozornici sajma"Sport i nautika" u paviljonu 8a Zagrebačkoga velesajma, danas jejavnosti predstavljen tijek priprema i organizacijska shema 49.svjetskog prvenstva u streljaštvu kojem će Zagreb biti domaćin od 21.srpnja do 6. kolovoza 2006. godine.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Na središnjoj pozornici sajma "Sport i nautika" u paviljonu 8a Zagrebačkoga velesajma, danas je javnosti predstavljen tijek priprema i organizacijska shema 49. svjetskog prvenstva u streljaštvu kojem će Zagreb biti domaćin od 21. srpnja do 6. kolovoza 2006. godine.

Na prvenstvu će nastupiti više od 3000 strijelaca iz sto država koji će se natjecati u 50 streljačkih disciplina. Po riječima predsjednika Zagrebačkog sportskog saveza i glavnog tajnika Hrvatskog streljačkog saveza Tomislava Šepeca natjecanje, koja će se odvijati na dvije već postojeće sportske streljane koje odgovaraju svim međunarodnim standardima, pratit će gotovo 150 medijskih kuća.

Po njegovim riječima uskoro seu Zagrebu može očekivati i završetak nove streljačke sportske dvorane.

Šepec je podsjetio da je prvo građansko streljačko društvo osnovano 1786. godine, pa će 49. svjetsko prvenstvo u streljaštvu biti održano i u znaku proslave 220. godišnjice organiziranog bavljenja streljaštvom u hrvatskoj metropoli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙