FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak: 60-godišnji radnik Ine poginuo na radu

SISAK, 22. veljače 2005. (Hina) - Radnik sisačke Rafinerije naftešezdesetogodišnji Nikola Lukinić iz Odre Sisačke sinoć oko 21,45 satinesretnim slučajem poginuo je na radnom mjestu u strojarnicidistributivnog centra vode u rafinerijinu pogonu, priopćila je jutrosPolicijska uprava sisačko-moslavačka.
SISAK, 22. veljače 2005. (Hina) - Radnik sisačke Rafinerije nafte šezdesetogodišnji Nikola Lukinić iz Odre Sisačke sinoć oko 21,45 sati nesretnim slučajem poginuo je na radnom mjestu u strojarnici distributivnog centra vode u rafinerijinu pogonu, priopćila je jutros Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Očevidom na mjestu nesreće utvrđeno je da je Lukinić pao na betonski pod strojarnice i zadobio posjekotinu na tjemenu, te je na putu do Opće bolnice "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku preminuo.

Na mjestu nesreće očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Sisak, u nazočnosti inspektora za zaštitu na radu, dok će se danas, po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Sisku, nad tijelom preminulog Lukinića obaviti obdukcija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙