FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Anchorage: Muškarcu prišiven amputirani penis

ANCHORAGE, 22. veljače 2005. (Reuters/Hina) - Muškarcu (44) izAnchoragea kirurškim zahvatom prišiven je penis koji mu je odsjeklabijesna žena te bacila u zahodsku školjku i pustila vodu, izvješćujelokalna policija.
ANCHORAGE, 22. veljače 2005. (Reuters/Hina) - Muškarcu (44) iz Anchoragea kirurškim zahvatom prišiven je penis koji mu je odsjekla bijesna žena te bacila u zahodsku školjku i pustila vodu, izvješćuje lokalna policija.

Događaj se zbio nakon što se par posvađao i međusobno si zaprijetio prekidom, no ipak su se dogovorili za sex i muškarac se složio da mu žena sveže ruke za prozorsku dasku.

Međutim, žena je uzela kuhinjski nož i amputirala penis svog partnera, potom ga odvezala i u odvela obližnju bolnicu, te počistila krvavo mjesto radnje do dolaska policije.

Na poziv policije radnici mjesne vodoinstalaterske radionice skinuli su zahodsku školjku i uspjeli pronaći amputirani penis te je brzo prebačen u bolnicu gdje je uspješno "vraćen na mjesto".

Policija nije otkrila identitet žrtve, no objavila je da je 35-godišnja Kim Tran optužena za napad, nanošenje teških ozljeda, prikrivanje dokaza i pritvorena je bez prava na puštanje do suđenja uz jamčevinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙