FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 22. veljače

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 22. veljače.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 22. veljače.

ZAGREB - Sjednica mandatno-imunitetnog povjerenstva Hrvatskog sabora na kojoj će se raspravljati o zahtjevu o prestanku mirovanja zastupničkih mandata Andrije Hebranga i Miomira Žužula (zgrada Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6, dv. 149 u 12 sati).

ZAGREB - Sjednica saborskog Odbora za zakonodavstvo, na kojoj će se, uz ostalo, razmotriti Konačni prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta te Prijedlog rezolucije o načelima međudržavnih pregovora Republike Hrvatske s Republikom Slovenijom (zgrada Sabora, Trg sv. Marka 6, dv. "Centar" u 12 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinstvo ministrice pravosuđa Vesne Škare Ožbolt o rezultatima rada sudova u Hrvatskoj te o rezultatima rada zemljišnoknjižnih odjela Općinskih sudova (zgrada ministarstva, Republike Austrije 14 u 10 sati).

ZAGREB - Sjednica Savjeta za nacionalne manjine (zgrada Vlade, Trg sv. Marka 2 u 10 sati).

ZAGREB - Sjednica Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), (zgrada Zavoda, Margaretska 3 u 15 sati).

OSIJEK - Sastanak interdisciplinarne skupine o izradi okvira Nacionalne strategije osiguranja zdravstvene ispravnosti namirnica. Uz stručnjake Hrvatske agencije za hranu, najavljeno je i sudjelovanje predstavnika Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva te Hrvatske gospodarske komore (Agencija za hranu, Kapucinska 40 u 11 sati).

KNIN - Predstavljanje zamisli o osnivanju poduzetničkog veleučilišta u gradu Kninu. Skup organizira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, a na njemu će, uz ostale, sudjelovati državni tajnik za znanost i tehnologiju Juraj Božićević (ulica Kralja Petra Krešimira IV 30 u 9,45 sati).

ZAGREB - Nacionalna i sveučilišna knjižnica (NSK) obilježava svoj dan. Dan knjižnice obilježava se 22. veljače u spomen na hrvatski prvotisak, remek-djelo glagoljskoga tiskarskog umijeća "Misal po zakonu rimskog dvora", tiskanog na taj dan 1483. godine. U sklopu svečanosti bit će predstavljene nove usluge knjižnice i dodjeljene nagrade Matko Rojnić i priznanja NSK-a. NA prigodnoj svećanosti govorit će ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac, rektorica zagrebačkog Sveučilišta Helena Jasna Mencer i predstavnici knjižnice.

RAKALJ - Otvaranje memorijalne zbirke Mije Mirkovića - Mate Balote, istarskog književnika i znanstvenika. Autor izložbe je Boris Koroman, a autor likovnog postava Nikolina Jelavić - Mitrović (u 13 sati).

ZAGREB - Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve priređuje tribinu na temu "Socijalni nauk Crkve kao ponuda" (Tribine grada Zagreba, Kaptol 27 u 19,30 sati).

ROVINJ - Početak Prvog kongresa Hrvatskog kuharskog saveza koji će raspravljati o prepoznatljivosti hrvatske turističke ponude kroz gastronomiju. Kongres se održava 22. i 23. veljače. (hotel Park u 18,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne- Neven Leskovar

navečer- Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙