FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Labin: u prometnoj nesreći poginule dvije osobe

LABIN, 19. veljače 2005. (Hina) - Dvije su osobe poginule u teškojprometnoj nesreći koja se noćas dogodila na cesti Kršan - Pazinnedaleko Potpićna, kod skretanja kod mjesta Šumber, izvijestila jedanas istarska policija.
LABIN, 19. veljače 2005. (Hina) - Dvije su osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila na cesti Kršan - Pazin nedaleko Potpićna, kod skretanja kod mjesta Šumber, izvijestila je danas istarska policija.

Po riječima glasnogovornika PU istarske Roberta Pavlekovića, nesreća se dogodila kada je 22-godišnja Dunja K. iz Potpićna, upravljajući osobnim automobilom fiat uno registracije PU 813 HP, u oštrom desnom zavoju izgubila nadzor nad vozilom, udarila u ogradu mosta i sletjela u kanal.

Od siline udarca došlo je do prevrtanja vozila a na mjestu događaja smrtno su stradali 22-godišnja vozačica i suvozač, 34-godišnji Edi A. iz Pazina.

Po podacima policije, na tijelima unesrećenih nisu pronađeni tragovi ozljeda pa se pretpostavlja da je smrt nastupila utapanjem, jer su oboje bili vezani.

Očevid nesreće obavili su djelatnici labinske Prometne policije te istražni sudac Županijskog suda u Puli Eugen Pustijanac, a tijekom izvlačenja vozila iz kanala promet je jutros na toj prometnici bio na kratko obustavljen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙