FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proglašeni najbolji strijelci Hrvatske u 2004. godini

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti u Domusportova danas su proglašeni najbolji strijelci Hrvatske u 2004.godine u disciplinama pištolj, puška, samostrel te gađanju na letećemete.
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Na prigodnoj svečanosti u Domu sportova danas su proglašeni najbolji strijelci Hrvatske u 2004. godine u disciplinama pištolj, puška, samostrel te gađanju na leteće mete.

Najbolji strijelci pištoljem u prošloj godini bili su Mirela Skoko Čelić Ćelić iz GSD "Osijeka 1784" i Roman Špirelja iz "Končar Zagreba 1786".

Najuspješnija u disciplini puška bila je Natalija Begović iz solinskog "Dalmacijacementa", dok je kod muškaraca taj naslov pripao njezinom klupskom kolegi Blašku Juriću.

Najbolja samostreličarka je Branka Pereglin iz "Dubrave 1094", a kod muškaraca Ivan Bunjevac iz "Zagreba", dok je najbolji strijelac na leteće mete bio Kristijan Kancelar iz "Končar Zagreba 1786".

Čestitajući nagrađenima pomoćnica ministra za sport Romana Caput Jogunica istaknula je da se malo koji sportski savez može pohvaliti tako dugom i uspješnom tradicijom, jer je Hrvatski streljački savez prošle godine obilježio 220 godina od osnivanja prve streljačke udruge, a od osamostaljenja Hrvatske naši su strijelci na svjetskim i europskim pervenstvima te svjetskim kupovima osvojili više od 110 odličja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙