FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 18. veljače

ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 18. veljače.
ZAGREB, 18. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 18. veljače.

ZAGREB - U nazočnosti najviših državnih dužnosnika, desetak šefova stranih država, brojnih inozemnih izaslanika te predstavnika međunarodnih integracija i organizacija sutra u podne na zagrebačkom Trgu sv. Marka počet će svečanost inauguracije Stjepana Mesića na dužnost predsjednika Republike u drugom mandatu, Predsjednik će svečano prisegnuti pred predsjednikom Ustavnog suda Petrom Klarićem i sucima toga suda. Predsjednik će pročitati tekst prisege, a zatim bi trebao održati inauguracijski govor. U gradskoj palači Dverce primit će čestitke predstavnika hrvatske zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, te inozemnih državnih izaslanstava. (Trg sv. Marka u 12 sati).

ZAGREB - Centar za demokraciju i pomirenje u Jugoistočnoj Europi i Hrvatski helsinški odbor za ljudska prava organiziraju seminar pod nazivom "Lustracija, javna rasprava o prošlosti i vladavina prava", u sklopu kojeg će se održati konferencija za novinare (Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, otvorenje u 9 sati, press-konferencija u 14 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske na kojoj će biti riječi o pokretanju tužbe protiv Republike Hrvatske radi neizvršavanje obveza iz kolektivnog ugovora odnosno radi nepotpisivanja kolektivnog ugovora (Prostorije sindikata, Trg maršala Tita 4/2 u 11 sati).

SISAK - Ispraćaj i pokop posmrtnih ostataka hrvatskog branitelja Vlade Andrijevića, koji su ekshumirani u šumi Plavičevac kod Hrvatske Kostajnice i identificirani DNK metodom u Zagrebu (Gradsko groblje Viktorovac u 12 sati).

ZAGREB - Završetak VIII. Međunarodnog violinističkog natjecanja Vaclav Huml na kojem će nastupiti Zagrebačka filharmonija i tri finalista (Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u 19.30 sati).

ZAGREB - Predstavljanje novog vizualnog i sadržajnog identiteta dnevnog lista Vjesnik (Prime 2005 /Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15 u 12.30 sati).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙