FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 18. do 21. veljače

ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - Odmicanje ciklone sutra će nakratkodonijeti razmjerno povoljne biometeorološke prilike, zbog čega bi semeteoropati mogli osjećati bolje nego prethodnih dana, ističe Državnihidrometeorološki zavod u Biometeorološkoj prognozu za Hrvatsku od 18.do- 21. veljače.
ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - Odmicanje ciklone sutra će nakratko donijeti razmjerno povoljne biometeorološke prilike, zbog čega bi se meteoropati mogli osjećati bolje nego prethodnih dana, ističe Državni hidrometeorološki zavod u Biometeorološkoj prognozu za Hrvatsku od 18. do- 21. veljače.

Manje poteškoće moguće su kod osjetljivijih ljudi te kod kroničnih bolesnika.

U subota, 19. veljače, zbog utjecaja atmosferskih poremećaja u blizini naših krajeva biometeorološka će situacija u čitavoj Hrvatskoj biti nepovoljna.

Moguća je pojava glavobolje, smanjenje koncentracije te pojačana osjetljivost na bolove, posebice na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod kroničnih bolesnika.

Na južnom će Jadranu nepovoljan vremenski utjecaj biti slabije izražen.

U nedjelju, 20. veljače, ciklona iznad naših krajeva uzrokovat će nepovoljne biometeorološke prilike.

Meteoropati bi mogli imati poteškoće sa snom, biti razdražljiviji i slabije raspoloženi. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod kroničnih bolesnika.

U ponedjeljak, 21. veljače, i dalje se nastavlja razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika koje bi mogle uzokovati glavobolju, slabije raspoloženje i poteškoće u koncentraciji Nepovoljan vremenski utjecaj mogli bi osjetiti i kronični bolesnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙