FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 17. veljače

ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 17. veljače.
ZAGREB, 17. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 17. veljače.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 12. sjednicu na kojoj će biti predloženi kandidati za ministra zdravstva i potpredsjednika Vlade zaduženog za gospodarstvo, te ministra novospojenog Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (Trg sv. Marka 6 u 9.30 sati).

ZAGREB - Sjednica hrvatske Vlade na kojoj se očekuje da će biti predložen zakon o potvrđivanju Sporazuma Hrvatske i SiCG o zaštiti prava hrvatske manjine u SiCG, te srpske i crnogorske manjine u Hrvatskoj. Uz ostalo Vlada bi trebala donijeti odluku da se Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata bez naplate prenese sedam posto dionica HT-a.

ZAGREB - Konferencija za novinare Kluba zastupnika HSLS-DC-a na kojoj će govoriti Đurđa Adlešić i Zlatko Kramarić (Trg sv. Marka 6, dvorana Ivana Kukuljevića u 12 sati).

ZAGREB - Sjednica Državnog sudbenog vijeća na čijem će se dnevnom redu naći stegovni postupci protiv sudaca Borisa Ivančića i Ivane Domić (u dvorani Vrhovnog suda, Zrinjevac 3 u 9 sati).

ZAGREB - Dvodnevna konferencija o strukovnom obrazovanju i osposobljavanja u jugoistočnoj Europi koju će otvoriti ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac (Hotel Dubrovnik, Gajeva 1 u 9.30 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata umirovljenika Hrvatske na kojoj će biti predložena poboljšanje položaja umirovljenka koji primaju mirovine iz BiH i SiCG (Trg P. Krešimira 4. broj 2 dvorana 226/II u 10.30 sati).

ZAGREB - Sindikat usluga/ UNI Cro i Sindikat Radnika Eurest Hrvatska održat će konferenciju za tisak s temom: Sindikat usluga/ UNI Cro i Sindikat Radnika Eurest Hrvatska neće dopustiti da 650 radnika Euresta ostane bez posla (sjedište Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Trg P. Krešimira 4. broj 2, dvorana 427/IV u 10 sati).

ZAGREB - Svečano otvorenje 11. međunarodnog glazbenog natjecanja u disciplini violine "Etida i skala" (Hrvatsko društvo skladatelja, Berislavićeva 9 u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Ljerke Schiffler "Slutiti Kytheru" na kojem će sudjelovati Jakša Fiamengo, dr. Anatolij Kudrjavcev, akademik Tonko Maroević i drugi (DHK, Trg bana Jelačića 7/I u 12 sati).

Dežurni urednici na Desku:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙