FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Splitu sunce, u Imotskom nov snijeg

SPLIT, 16. veljače 2005. (Hina) - U Splitu, priobalju i nasrednjodalmatinskim otocima osvanulo je sunčano jutro bez tragovajučerašnjega snijega, ali je u zagorskom dijelu Splitsko-dalmatinskežupanije pao nov snijeg.
SPLIT, 16. veljače 2005. (Hina) - U Splitu, priobalju i na srednjodalmatinskim otocima osvanulo je sunčano jutro bez tragova jučerašnjega snijega, ali je u zagorskom dijelu Splitsko-dalmatinske županije pao nov snijeg.

Najviše novog snijega palo je noćas i jutros u Imotskom, više od 60 centimetara, pa danas na imotskom području u osam škola nema nastave, od toga u dvjema srednjim u Imotskom - Gimnaziji "Dr. Mate Ujevića" i Ekonomskoj školi.

U Uredu državne uprave u Imotskom kažu da je nastava izostala ne samo zbog novog snijega nego i zato što velik broj djelatnika danas nije mogao doći na posao u Imotski jer je snijeg ponovno zameo mnoga okolna brdska mjesta i zaseoke.

U Županijskoj upravi za ceste u Splitu ističu da su državne i županijske ceste u zagorskom dijelu Županije raščišćene, da su djelatnici na terenu te da će se zaseoci i manje ceste raščišćavati, kako ističu, kad dođu na red.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙