FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 16. veljače

ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 16. veljače.
ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 16. veljače.

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavlja 12. sjednicu na kojoj će biti riječi o promjenama u Vladi. Da bi se mogao očitovati o njima, Sabor će po hitnom postupku morati izmijeniti Zakon o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava. Hrvatski sabor raspravljat će o Prijedlogu nacionalnog programa zaštite potrošača i drugim pitanjima (Trg sv. Marka 6 u 9.30 sati).

ZAGREB - Sjednica Odbora za rad, socijalnu politiku i zdravstvo Hrvatskog sabora na kojoj će se razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Trg sv. Marka 6, dvorana Ivana Kukuljevića u 10 sati).

ZAGREB - Članovi Društva invalida celebralne i dječje paralize iz Zagreba posjetit će Hrvatski sabor i razgovarati s predsjednikom saborskog Odbora za rad, socijalnu politiku i zdravstvo Markom Turićem (Trg sv. Marka 6, Jelačićeva dvorana, u 12 sati).

ZAGREB - Zastupnik Hrvatskog sabora Nikola Mak sazvao je konstituirajuću sjednicu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Hrvatskog sabora (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Ivana Mažuranića u 12 sati).

ZAGREB - Istražno povjerenstvo za utvrđivanje činjenica u svezi državnih jamstava izdanih kreditorima Brodogradilišta Viktor Lenac održat će 8. sjednicu. Svjedoci će davati iskaze nakon čega se očekuje dogovor o daljnjem radu povjerenstva (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Janko Drašković u 12 sati).

ZAGREB - 15. sjednica Programskog vijeća HRT-a na kojoj će se naći prijedlog programske koncepcije HTV-a za praćenje rada Hrvatskog sabora i druga pitanja (Dom HRT-a, Prisavlje 3 u 10 sati).

RIJEKA - Tiskovna konferencija HAZU-a na kojoj će biti prikazani novi glagoljični nalazi s područja Rijeke i Primorsko-goranske županije (Zavod za povijesne znanosti, Ružićeva 5 u 11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige izabranih pjesama Zvonimira Mrkonjića "Maslina u čistopisu" o kojoj će pored autora govoriti Tea Benčić-Rimay, Tonko Maroević i Zoran Kravar (Matica hrvatska, Strossmayerov trg 4, 19 sati).

Dežurni urednici na desku:

prijepodne: Srebrenka Parlov

poslijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

navečer: Milka Ćurković

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙