FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cibona VIP i Split CO na Final fouru

ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Košarkaši zagrebačke Cibone VIP iSplit Croatia osiguranja izborili su plasman na završni turnir KupaKrešimira Ćosića koji će se odigrati ovaj vikend u Zadru.
ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Košarkaši zagrebačke Cibone VIP i Split Croatia osiguranja izborili su plasman na završni turnir Kupa Krešimira Ćosića koji će se odigrati ovaj vikend u Zadru.

Cibona VIP je plasman na Final four izborila pobjedom protiv Dubrovnika 92:85. Najefikasniji u redovima "Vukova" bili su Marko Popović sa 30 koševa i 5 asistencija, te Mađar Marton Bader sa 27 koševa i 11 skokova, dok je prvi strijelac Dubrovnika bio Aleksandar Selmanović sa 26 koševa i 5 skokova.

Plasman na završnicu Kupa osigurao je i Split Croatia osiguranje pobijedivši na Gripama Šibenku Dalmare 94:81. Splićani su do pobjede došli pruživši najbolju igru ove sezone. "Žuti" su dominirali cijeli susret i čak su u jednom trenutku imali prednost od 22 koša. U sastavu Split Croatia osiguranja najbolji igrač bio je Mateo Kedžo koji je postigao 30 koševa, uz 8 skokova, a treba spomenuti i kapetana Ukića koji je uz 15 koševa imao i 10 asistencija te 6 skokova. Gostujuću momčad predvodili su Toroman (19) i Broyles (16).

U preostala dva susreta sastaju se Zadar i Hermes Analitica, te Borik i Zagreb.

Ždrijeb polufinala Kupa Krešimir Ćosić, obavit će se u četvrtak, s početkom u 11 sati, u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙