FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ronaldinho, Ševčenko i prijatelji za žrtve tsunamija

MADRID, 14. veljače 2005. (Hina/Reuters) - U utorak će se u Barcelonina stadionu Nou Camp odigrati revijalna utakmica u kojoj će nastupiti50-tak ponajboljih svjetskih nogometaša predvođenih BrazilcemRonaldinhom i Ukrajincem Andrijem Ševčenkom, s koje će sav prihod bitinamijenjen žrtvama tsunamija u Aziji.
MADRID, 14. veljače 2005. (Hina/Reuters) - U utorak će se u Barceloni na stadionu Nou Camp odigrati revijalna utakmica u kojoj će nastupiti 50-tak ponajboljih svjetskih nogometaša predvođenih Brazilcem Ronaldinhom i Ukrajincem Andrijem Ševčenkom, s koje će sav prihod biti namijenjen žrtvama tsunamija u Aziji.

Ronaldinhovu momčad vodit će Brazilac Carlos Alberto Parreira i Frank Rijkaard, a u njoj će igrati Kaka, Didier Drogba, Javier Zanetti..., dok će Ševčenkovu ekipu voditi Marcello Lippi i Arsene Wenger, a igrat će Zinedine Zidane, David Beckham, Paolo Maldini, Michael Ballack, Thierry Henry.... Utakmicu će suditi Pierluigi Collina.

"Željeli smo pomoći brojnim žrtvama tsunamija i vjerujem kako ovo neće biti naša posljednja akcija," kazao je Ronaldinho.

Utakmicu su organizirali Međunarodna i Europska nogometna federacija (FIFA i UEFA), Španjolski nogometni savez, Barcelona, te Solidarity fond, koji prikuplja pomoć stradalima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙