FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Shalom o temama razgovora u Francuskoj

JERUZALEM, 14. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelski ministar vanjskihposlova Sylvan Shalom izjavio je u ponedjeljak na izraelskom državnomradiju kako se nada da će uvjeriti Francusku da je libanonski šijitskiHezbollah teroristička organizacija.
JERUZALEM, 14. veljače 2005. (Hina/AFP) - Izraelski ministar vanjskih poslova Sylvan Shalom izjavio je u ponedjeljak na izraelskom državnom radiju kako se nada da će uvjeriti Francusku da je libanonski šijitski Hezbollah teroristička organizacija.

"Danas ću se susresti s francuskim čelnicima u nadi da će se složiti s našim stajalištem vezano uz Hezbollah, prije nego se u srijedu u Bruxellesu bude raspravljalo o uključenju Hezbollaha među organizacije smatrane terorističkima", kazao je na radiju Shalom koji se nalazi u Parizu.

"Nadamo se i da će francuski čelnici podijeliti naš stav oko negativne uloge Irana i Sirije. Mahmud Abas, predsjednik palestinske samouprave, bori se protiv Hezbollaha od kojega je zatražio da se suzdrži od terorističkih atentata", dodao je on.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙