FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kladioničarski skandal širi se iz Njemačke i na Italiju

MILANO, 10. veljače 2005. (Hina/dpa) - Skandal oko namještanjanogometnih utakmica koji potresa Njemačku mogao bi se proširiti i naItaliju, piše talijanski tjednik L'Espresso.
MILANO, 10. veljače 2005. (Hina/dpa) - Skandal oko namještanja nogometnih utakmica koji potresa Njemačku mogao bi se proširiti i na Italiju, piše talijanski tjednik L'Espresso.

Prema navodima objavljenim u L'Espressu, sumnjivi su ishodi pet utakmica posljednjeg kola talijanskog prvenstva iz sezone 2000/01. Utakmice Fiorentina - Napoli, Juventus - Atalanta, Lecce - Lazio, Reggina - Milan i Verona - Perugia završile su rezultatom 2-1, a upravo na takav ishod uplaćeno je čak 1.3 milijuna eura u kladionicama u južnonjemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj.

Kladioničarska tvrtka Oddset objavila je kako je u Bavarskoj zaprimila čak 2,543 oklade s ulogom od 500 eura, što je maksimalni dopušteni ulog na jedan listić u Njemačkoj, da će tih pet dvoboja završiti rezultatom 2-1, dok je u ostatku Njemačke zaprimljeno samo 16 takvih oklada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙