FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometerološka prognoza za Hrvatsku od 8. do 10. veljače

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Vrlo povoljne biometeorološke prilikesutra će i dalje imati pozitivan utjecaj na dobro opće stanje kodvećine ljudi, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Vrlo povoljne biometeorološke prilike sutra će i dalje imati pozitivan utjecaj na dobro opće stanje kod većine ljudi, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

Zbog vrlo niskih temperatura zraka u unutrašnjosti Hrvatske, u jutarnjim i večernjim satima je potrebna primjerena zaštita od hladnoće, na što se posebno upozoravaju astmatičari i srčani bolesnici.

U srijedu, 9. veljače, pod utjecajem jake anticiklone u čitavoj će Hrvatskoj prevladavati povoljne biometeorološke prilike, pa bi se većina ljudi trebala osjećati dobro. Zbog vrlo niskih temperatura u unutrašnjosti ujutro i uvečer oprezni moraju biti astmatičari i srčani bolesnici.

I u čertvrtak, 10. veljače, vrlo povoljne biometeorološke prilike pozitivno će utjecati na dobro opće stanje kod većine ljudi. U unutrašnjosti Hrvatske, i taj dan, zbog hladnoće se astmatičarima i srčanim bolesnicima preporuča da, ako je to moguće, ne izlaze u jutarnjim i večernjim satima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙