FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karabatić: Uništio nas je Šola

RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Premda su bili iznimno razočaraniporazom u polufinalu u taboru francuske vrste priznali su kako jepobjeda hrvatske reprezentacije bila i više nego zaslužena.
RADES, 5. veljače 2005. (Hina) - Premda su bili iznimno razočarani porazom u polufinalu u taboru francuske vrste priznali su kako je pobjeda hrvatske reprezentacije bila i više nego zaslužena.

"Uz igru koju smo pružili u drugom poluvremenu utakmice nemoguće se suprostaviti olimpijskim pobjednicima i svjetskim prvacima. Hrvatska je igrala odlično i posve zasluženo je izborila mjesto u finalu," kazao je francuski izbornik Claude Onesta, te dodao:

"Dobro smo se držali do sredine prvog poluvremena, no tada je započeo naš pad. Previše smo griješili, a hrvatski vratar je branio sjajno".

U redovima hrvatske vrste ponajviše se se pribojavali Nikole Karabatića. Međutim, strah je bio neopravdan jer je Karabatić utakmicu završio s tek četiri postignuta pogotka, od čega jedan iz sedmerca.

"Uništio nas je Vlado Šola. Za njega nismo imali nikakvo riješenje. Kada je počeo skidati sve lopte u naše redove se uvukla nervoza i tu je bio početak našeg kraja. S druge strane naši vratari nisu obranili ništa, a tako je nemoguće izboriti finale," kazao je Karabatić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙