FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 5. veljače

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 5. veljače.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 5. veljače.

KARLOVAC - Na seminaru "Socijalno partnerstvo u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji", koji će se održati u Karlovcu, sudjelovat će premijer Ivo Sanader, potpredsjednica Vlade RH i predsjednica Gospodarsko- socijalnog vijeća Jadranka Kosor i predstojnik Ureda za socijalno partnerstvo Vlade RH Vitomir Begović (Hotel Korana, 9,30 sati).

ZAGREB - HSLS će održati 6. sjednicu Velikog vijeća. Sjednica će u prvom dijelu biti otvorena za javnost (Zrinjevac 17, 10,15 sati).

ZAGREB - Na sjednici Središnjeg odbora Liberalne stranke, čiji će prvi dio biti otvoren za javnost, predsjednik LS-a Zlatko Benašić govorit će o aktualnoj političkoj situaciji, a potom će, zajedno s predsjednikom SO Draženom Sačerom, održati i konferenciju za novinare (Tribina Grada Zagreba, Kaptol 27, 10,30 sati).

ZAGREB - Na sjednici izborne skupštine hrvatskog P.E.N. centra bit će birano novo vodstvo te udruge (dvorana Vile Arko, Basaričekova 24, 11 sati).

RIJEKA - U okviru 22. međunarodnog riječkog karenvala bit će upriličen diplomatski karnevalski bal s temom "Četiri godišnja doba", a u palači Pomorskog i povijesnog muzeja hrvatskog primorja očekuje se oko 500 uzvanika iz Hrvatske i inozemstva, među kojima i ministrica europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović.

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙