FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mateša se sastao s predsjednikom Tuniškog olimpijskog odbora

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Tijekom boravka u Tunisu predsjednikHrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša sastao se u petak spredsjednikom Tuniškog olimpijskog odbora Abdelhamidom Slamom.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Tijekom boravka u Tunisu predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša sastao se u petak s predsjednikom Tuniškog olimpijskog odbora Abdelhamidom Slamom.

Dvojica predsjednika su razgovarala o međusobnoj sportskoj suradnji dva olimpijska odbora, pri čemu su potpisali Memorandum o razumijeavnju i suradnji kojim se stekao pravni okvir za razmjenu sportaša, trenera i sporstkih ekipa na temelju reciprociteta. Na temelju Sporazuma podržan je zahtjev Hrvatskog boksačkog saveza i Tuniskog boksačkoga saveza o zajedničkim pripremama sportaša za nastaupe na međunarodnim natjecanjima.

Predsjednik Mateša je zahvalio na izvrsnom domaćinstvu i organizaciji Svjetskog prvenstva za rukometaše, te je Abdelhamida Slama zamolio da Organizacijski odbor Svjetskog prvenstva osigura dosta ulaznica za hrvatske navijače, koji, prema najavama, dolaze u velikom broju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙