FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dugarry objavio kraj karijere

PARIZ, 1. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Bivši francuski nogometnireprezentativac Christophe Dugarry objavio je u utorak završetakigračke karijere.
PARIZ, 1. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Bivši francuski nogometni reprezentativac Christophe Dugarry objavio je u utorak završetak igračke karijere.

"Iako sam dobio financijski zanimljivu ponudu od Benfice, odlučio sam da je najbolje reći 'zbogom'. Nemam volje ponovno krenuti od početka", izjavio je 32-godišnji Dugarry.

On je osmi umirovljeni igrač iz legendarne generacije koja je osvojila SP 1998. i EP 2000. Prošlog mjeseca karijeru je okončao Emmanuel Petit.

Dugarry je za francusku reprezentaciju debitirao 1994. u utakmici protiv Australije. Za nacionalnu momčad skupio je 55 nastupa, a posljednji je puta obukao dres "tricolora" na SP 2002.

"Osam godina sam igrao za reprezentaciju i uvijek sam se morao iznova dokazivati. Bila je to teška borba i nije mi bilo ugodno. No, imao sam sreću da sam igrao s najboljima na svijetu. To vam je kao da ste bili suigrač Maradone. U mom slučaju to je bio Zinedine Zidane", rekao je Dugarry.

Karijeru je započeo 1988. u Bordeauxu. Igrao je za AC Milan, Barcelonu, Marseille, Birmingham City i Qatar Sports Club.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙