FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slabi plasmani mladih u zimskim sportovima

MONTHEY/ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Nastupom klizačica uslobodnom programu danas je u švicarskom Montheyu završen sedmi zimskiEuropski olimpijski festival mladih (EYOF), na kojem je među 800sportaša do 16 godina iz 41. zemlje nastupilo i 16 mladih hrvatskihsportaša koji su se natjecali u alpskom i nordijskom skijanju,snowboardu, biatlonu i umjetničkom klizanju, ali nasljednici Janice iIvice Kostelić te Idore Hegel nisu postigli zapaženije rezultate.
MONTHEY/ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Nastupom klizačica u slobodnom programu danas je u švicarskom Montheyu završen sedmi zimski Europski olimpijski festival mladih (EYOF), na kojem je među 800 sportaša do 16 godina iz 41. zemlje nastupilo i 16 mladih hrvatskih sportaša koji su se natjecali u alpskom i nordijskom skijanju, snowboardu, biatlonu i umjetničkom klizanju, ali nasljednici Janice i Ivice Kostelić te Idore Hegel nisu postigli zapaženije rezultate.

Alpinci su natjecanje završili jučer, a nordijci su nastupili u mješovitim štafetama, a Mario Naglić, Eva Čebrijan, Vladimir Babić i Valnea Frlan zauzeli su 18 mjesto u nonkurenciji 20 štafeta.

I biatlonci su nastupali u štafetnoj utrci i u konkurenciji 17 ekipa Anamarija Brajdić, Petra Starčević, Blažimir Crnković i Jakov Fak zauzeli su 13 mjesto.

U snowbordu u disciplini halfpipe u konkurenciji 33 natjecatelja Toni Jelinić bio je 32., a Vid Berić 33.

U umjetničkom klizanju Dora Strabić nije u slobodnom programu uspjela popraviti plasman nakon kratkog programa pa je ostala na 21. mjestu u konkurenciji 25 klizačica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙