FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Červar: Ne želim se opterećivati problemima

SFAX, 28. siječnja 2005. (Hina) - Brojni zdravstveni problemi koji suzadeseli olimpijske pobjednike i svjetske rukometne prvake u Tunisunisu uništili optimizam hrvatskog izbornika Line Červara.
SFAX, 28. siječnja 2005. (Hina) - Brojni zdravstveni problemi koji su zadeseli olimpijske pobjednike i svjetske rukometne prvake u Tunisu nisu uništili optimizam hrvatskog izbornika Line Červara.

"Ne želim se opterećivati problemima koji su nas zadesili. Moram prenijeti optimizam na svoje igrače," kazao je Červar.

U posljednjem dvoboju C skupine hrvatska će odmjeriti snage sa Švedskom. U slučaju pobjede prenijet ćemo u drugi krug četiri velika boda, dok bi s porazom, Španjolska, Švedska i Hrvatska otišli dalje sa po dva boda. Šveđani su dominirali svjetskim rukometom devedesetih godina, no nakon što se raspala zlatna generacija, koju su predvodili Wislander i Olsson zapali su u krizu.

"Moramo igrati mudro i kontrolirati igru protiv Šveđana. Ključno je zaustaviti njihove brze kontre, jer vjerujem kako ćemo ukočiti njihov napad obranom 6-0," dodao je Červar.

Šveđani su protiv Španjolske imali veliku prednost, no na koncu su ipak izgubili.

"Šveđani će biti opterečeni nakon tog poraza. Nama pobjeda donosi mnogo jer bi bila velika stvar prenijeti četiri boda u drugi krug. Bitna je volja, moji igrači moraju pružiti maksimum. Ukoliko pružimo borbenu i srčanu igru, već će to biti naša pobjeda, jer je teško prigovoriti igračima koji pruže svoj maksimum.

Hrvatski izbornik se posebno osvrnuo na igru središnjeg obrambenog zida. Po njegovom mišljenju četvorka - Špoljarić, Goluža, Vori i Dominikvić još uvijek ne igra kako bi trebala.

"Obrana nam je dosta propusna. Nije dovoljno pokretljiva i ta četvorka mora igrati malo bolje," zaključio je hrvatski izbornik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙