FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izjave nakon susreta Hrvatska - Španjolska (33:31)

SFAX, 27. siječnja 2005. (Hina) - Jedan od junaka hrvatske pobjedeprotiv španjolske vrste bio je Blaženko Lacković sa devet postignutihpogodaka. Lijevi vanjski njemačkog Flensburga naštimao je ruku i uključnim trenucima utakmice postizao pogotke.
SFAX, 27. siječnja 2005. (Hina) - Jedan od junaka hrvatske pobjede protiv španjolske vrste bio je Blaženko Lacković sa devet postignutih pogodaka. Lijevi vanjski njemačkog Flensburga naštimao je ruku i u ključnim trenucima utakmice postizao pogotke.

"Ovo je bila vrlo važna pobjeda. Da smo izgubili Španjolci bi u drugi krug odnijeli četiri velika boda. Nismo gubili glavu kada smo gubili šest razlike i ostali bez Metličića. Skupili smo se i u nastavku odigrali odlično".

Nakon što se ozlijedio Metličić umjesto njega u igru je ušao Denis Buntić. Desni vanjski Izviđača iz Ljubuškog nije se proslavio protiv Australije (šut 3/11), no protiv Španjolaca je bio odličan. Postigao je četiri pogotka uz jedan promašaj.

"Bilo je teško igrati nakon lošeg izdanja u dvoboju protiv Australije. Osjećao sam pritisak, no dokazao sam kako mogu odigrati kvalitetno," dodao je Buntić.

Oduševljenje pobjedom istaknuo je i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran.

"Ovu pobjedu ostvarili smo bez dvojice zlatnih iz Atene - Loserta i Metličića. Ne treba se bojati za budućnost našeg rukometa. Buntić koji je ušao umjesto Metličića, te Blažičko koji je odmorio Šolu bili su odlični," zaključio je Kavran.

Među posljednjima se pred novinarima pojavio izbornik Lino Červar, posebno sretan jer je upravo danas dobio i treću unuku, Niku.

"Nika je božica pobjede i tako se sve uklopilo. Prije susreta je bio upitan nastup Balića, ozlijedio se Metličić i zato smo lošije startali. No, kako je susret odmicao, okrenuli smo rezultat i pokazali pobjednički karakter", kazao je Červar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙