FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Igor Tudor u Sieni

RIM/ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski nogometaš Igor Tudordokraja ove sezone će igrati za talijanskoga prvoligašu Sienu,odlučila je uprava Juventusa prema web-siteu torinskoga kluba.
RIM/ZAGREB, 27. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski nogometaš Igor Tudor dokraja ove sezone će igrati za talijanskoga prvoligašu Sienu, odlučila je uprava Juventusa prema web-siteu torinskoga kluba.

Iako se nagađalo da bi 26-godišnji Splićanin mogao u Englesku, Juventus se odlučio bivšega igrača Hajduka, nezadovoljnog što nije ni blizu prve momčadi, transferirati u Sienu, klub koji se bori za ostanak. Siena je nakon 20 kola pretposljednja, 19. na ljestvici Serie A ,sa svega 18 bodova.

Tudor je u Juventus došao iz Hajduka 1998. za 3.5 milijuna eura, a sudjelovao je u dva naslova prvaka (2002, 2003) najpopularnijeg talijanskog kluba. Za hrvatsku reprezentaciju Tudor je odigrao 35 utakmica, no njegovu briljantnu karijeru pokvarile su česte i teške ozljede.

Zasad je nepoznato hoće li Tudor u dresu Siene, inače identičnom onom Juventusovom, debitirati u nedjelju na gostovanju kod Sampdorie.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙