FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Imovina pod upravljanjem fondova Euroinvesta 600 milijuna kuna

ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Imovina pod upravljanjem trijuinvesticijskih fondova društva za upravljanje investicijskim fondovimaEuroinvest iznosila je na kraju prošle godine gotovo 600 milijunakuna, izvijestili su danas iz Euroinvesta.
ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Imovina pod upravljanjem triju investicijskih fondova društva za upravljanje investicijskim fondovima Euroinvest iznosila je na kraju prošle godine gotovo 600 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Euroinvesta.

Najveći dio te imovine, odnosno 441 milijun kuna, bio je pod upravljanjem novčanog fonda ICF Money Market, a taj je fond lani ostvario prinos u iznosu od 4,78 posto.

Euroinvest upravlja i dioničkim fondom ICF Equity te obvezničkim fondom ICF Fixed Income. Prvi je lani ostvario prinos od čak 35,80 posto, a drugi od 6,86 posto.

Iz Euroinvesta su izvijestili i kako je početna vrijednost jednog udjela i najmanji iznos ulaganja u ICF Money Market fondu smanjena sa 50 tisuća kuna na svega sto kuna.

Također, objavljena je i izmjena imena dioničkog fonda ICF Equity u ICF Balanced, čime je taj fond postao uravnoteženi tj. mješoviti fond, a minimalni početni iznos ulaganja i početna vrijednost jednog udjela u tom fondu snižena je sa 10 tisuća kuna na sto kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙