FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 25. siječnja

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - - Najava važnijih događaja zautorak, 25. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - - Najava važnijih događaja za utorak, 25. siječnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U zagrebačkom hotelu "Sheraton" održava se sastanak ministara obrane Američko-jadranske povelje. Osim zemalja potpisnica povelje (Hrvatska, Makedonija, Albanija i SAD) sudjelovat će i desetak izaslanstava ministarstava obrane zemalja regije. Sastanak je dio redovitog dijaloga pokrenutog 2003. godine, a bit će posvećen razmjeni stajališta o sigurnosti u jugoistočnoj Europi i reformi obrambenih sustava (Hotel "Sheraton", 9.40 sati).

ZAGREB - Za djecu koja su za vrijeme praznika u Zagrebu, Muzej za umjetnost i obrt organizira cjelodnevne kreativne radionice koje će se održavati od utorka, 25., do petka, 28. siječnja, od 10 do 16 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen prvi hrvatski policajac koji će sudjelovati u mirovnoj misiji Ujedinjenih naroda (UN) u Istočnom Timoru. Riječ je o Damiru Hrliću, djelatniku Odjela za nezakonite migracije Uprave za Granicu Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) koji 26. siječnja kreće u misiju u Istočni Timor . (10,30 sati, hotel "Arcotel", Branimirova ulica 29).

ZAGREB - Konferencija za novinare Demokratskoga centra (DC) na kojoj će govoriti DC-ova predsjednica Vesna Škare Ožbolt i potpredsjednik Joško Morić te član te stranke Krešimir Rotim. Tema konferencije bit će "Korupcija u Poglavarstvu Grada Zagreba".

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvaranja izložbe "Kraj stoljeća, kraj slikarstva? Hrvatsko slikarstvo u devedesetim godinama". Autor projekta izložbe je povjesničar umjetnosti Zdenko Vrus za kojega su pitanja sadržana u naslovu izložbe neminovna u ozbiljnom pristupu i pokušaju da se rastumači situacija umjetnosti slikarstva u devedesetim godinama prošloga stoljeća. (12,30 sati, prostorije Hrvatskoga društva likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙