FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 25. siječnja

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 25. siječnja.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 25. siječnja.

ZAGREB - Konferencija za novinare Demokratskoga centra (DC) na kojoj će govoriti DC-ova predsjednica Vesna Škare Ožbolt i potpredsjednik Joško Morić te član te stranke Krešimir Rotim.

Kako DC navodi u pozivu, tema konferencije je "Korupcija u Poglavarstvu Grada Zagreba".

(11 sati, prostorije DC-a, Ilica 48/I.).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen prvi hrvatski policajac koji će sudjelovati u mirovnoj misiji Ujedinjenih naroda (UN) u Istočnom Timoru. Riječ je o Damiru Hrliću, djelatniku Odjela za nezakonite migracije Uprave za Granicu Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) koji 26. siječnja kreće u misiju u Istočni Timor . (10,30 sati, hotel "Arcotel", Branimirova ulica 29).

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata tekstila, obuće, kože i gume Hrvatske (TOKG). Teme konferencije bit će - "Hoće li prodajom 'Goričanke' PAN-PEK-u 250 radnika ostati bez posla?" te najava prosvjednoga skupa "Goričanke" na Markovu trgu u Zagrebu. O problemima u vezi s prodajom cjelokupne imovine "Goričanke" i aktivnostima koje će Sindikat TOKG poduzeti govorit će predsjednik toga sindikata Josip Zidanić i predstavnici radnika "Goričanke". (10,30 sati, sjedište Sindikata, Krešimirov trg 2 (dvorana 318/III.).

ZAGREB - Otvaranje XLV. teološko-pastoralnog tjedna - znanstvenoga i pastoralnoga skupa u čijemu će središtu biti obilježavanje 40. godišnjice završetka Drugoga vatikanskog sabora (1962.-1965.) Tjedan je organizirao Katolički bogoslovni fakultet (KBF) Sveučilišta u Zagrebu, a za njegova trajanja od 25. do 27. siječnja nastojat će se otkriti trajno značenje Drugoga vatikanskog sabora, posebice pak za hrvatske okolnosti kako bi se u budućnosti snažnije znanstveno utemeljio pastoralni rad. (9 sati, zgrada Međubiskupijskoga sjemeništa, Voćarska cesta 106).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvaranja izložbe "Kraj stoljeća, kraj slikarstva? Hrvatsko slikarstvo u devedesetim godinama". Autor projekta izložbe je povjesničar umjetnosti Zdenko Vrus za kojega su pitanja sadržana u naslovu izložbe neminovna u ozbiljnom pristupu i pokušaju da se rastumači situacija umjetnosti slikarstva u devedesetim godinama prošloga stoljeća. (12,30 sati, prostorije Hrvatskoga društva likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb).

Dežurni urednici:

prijepodne - Dubravka Dadić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Damir Margetić

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

(Hina) xip yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙