FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boks: Lewis demantirao vijest da se vraća

LONDON, 24. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Bivši apsolutni svjetski prvaku teškoj kategoriji, britanski boksač Lennox Lewis (39) demantirao jevijest koja se pojavila u engleskom tisku kako se namjerava vratiti uring kako bi još jednom odmjerio snage s aktualnim prvakom VitalijemKličkom.
LONDON, 24. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Bivši apsolutni svjetski prvak u teškoj kategoriji, britanski boksač Lennox Lewis (39) demantirao je vijest koja se pojavila u engleskom tisku kako se namjerava vratiti u ring kako bi još jednom odmjerio snage s aktualnim prvakom Vitalijem Kličkom.

"Ponovit ću ono što sam rekao u veljači 2004: Imao sam sreću da okončam svoju sportsku karijeru u trenutku kada sam ja to poželio, te ću ostati jedan od rijetkih boksačkih prvaka koji je završio karijeru na vrhu i ostao u mirovini", izjavio je Lewis samo nekoliko sati nakon što je u Sunday Mirroru izašla vijest kako bi se meč Kličko - Lewis trebao održati u studenom ove godine.

"Počinjem s ozbiljnim treninzima i želim raščistiti stvari s Kličkom. Također, potreban mi je i novac, kao uostalom svima, a ponuda koju sam dobio je predobra da bih ju odbio", navodno je prema Sunday Mirroru izjavio Lewis.

Također, Sunday Mirror je objavio kako bi Lewis za dvoboj s Kličkom trebao dobiti 21 milijun funti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙