FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nissan pokreće proizvodnju "globalnog strateškog vozila"

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Tvrtka Nissan započela je srazvojem "globalnog strateškog vozila" koje će se proizvoditi u devettvornica u cijelom svijetu i prodavati u 27 zemalja i regija, doznajese iz Nissana.
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - Tvrtka Nissan započela je s razvojem "globalnog strateškog vozila" koje će se proizvoditi u devet tvornica u cijelom svijetu i prodavati u 27 zemalja i regija, doznaje se iz Nissana.

Cilj Nissana je prodati 1,6 milijuna vozila, uglavnom na tržištima Kine i Rusije, u fiskalnoj godini 2007.

Kompanija namjerava povećati globalnu prodaju na 4,2 milijuna vozila u fiskalnoj godini 2007. Budući da taj broj predstavlja porast od 820 tisuća u odnosu na prodajni plan za tekuću fiskalnu godinu, razvoj globalno strateškog vozila smatra se ključnim za postizanje ovog cilja.

Vozilo će imati istu šasiju kao March, Cube i Tiida koje Nissan prodaje u Japanu i koja je rezultat suradnje sa francuskim Renaultom.

Proizvođač planira razvoj modela kao što su mali sedani i minivanovi prema potrebama lokalnih tržišta te širenje prodaje vozila putem izvoza u susjedne regije.

Početak proizvodnje novog vozila Nissan planira za 2006. godinu.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙