FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 24. siječnja

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 24. siječnja.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 24. siječnja.

ZAGREB - Komemoracija u povodu smrti Snježane Bige-Friganović, dugogodišnje saborske zastupnice i istaknute dužnosnice SDP-a (sjedište SDP-a, Iblerov trg 9 u 13 sati).

ZAGREB - Samostalni sindikat zdravstva i socijalne skrbi i Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i tehničara na konferenciji za novinare govorit će o rezultatima referenduma o Granskom kolektivnom ugovoru (GKU) za zdravstvo. Referendum je 19. siječnja organiziran u 174 zdravstvene ustanove i Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje. Da bi bio valjan na njega treba izaći trećina zaposlenih ili 20.000, a da bi bio prihvaćen za GKU treba se izjasniti polovica izašlih ili minimalno 10.000 zaposlenih u zdravstvu. GKU-om, koji vrijedi idućih pet godina, djelatnicima u zdravstvu osigurano je povećanje plaća na uvjete rada, ovisno o radnom mjestu, između pet i 15 posto. (Radnički dom, Krešimirov trg 2 u 11 sati).

ZAGREB - Konferencija o osnovnom obrazovanju pod nazivom "Kakvo osnovno obrazovanje treba Hrvatskoj?". Jednodnevnu konferenciju organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Svjetska banka, a otvorit će ju ministar Dragan Primorac. Sudionici konferencije raspravljat će i analizirati predložene promjene u osnovnom/obveznom obrazovanju u Hrvatskoj (hotel Regent Esplanade u 9 sati).

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) predstavlja troknjižje Jadranske etimologije (Palača HAZU-a, Zrinski trg 11 u 12 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Dubravka Dadić

navečer - Vesna Krbot Nejašmić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙