FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biciklizam: U Francuskoj pokrenuta istraga protiv Armstronga

LONDON, 21. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Šesterostruki osvajačnajveće svjetske biciklističke utrke "Tour de Francea" Lance Armstrongizjavio je kako će biti u potpunosti na raspolaganju francuskimistražnim sucima koji pokreću istragu protiv njega zbog sumnji da jeuzimao nedopuštena stimulativna sredstva.
LONDON, 21. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Šesterostruki osvajač najveće svjetske biciklističke utrke "Tour de Francea" Lance Armstrong izjavio je kako će biti u potpunosti na raspolaganju francuskim istražnim sucima koji pokreću istragu protiv njega zbog sumnji da je uzimao nedopuštena stimulativna sredstva.

Francusko pravosuđe odlučio je okrenuti istragu protiv Armstronga zbog navoda objavljenih u knjizi "LA Povjerljivo: Tajne Lancea Armstronga" koji optužuju Armstronga za uzimanje dopinga. Knjiga je objavljena u lipnju prošle godine neposredno uoči starta "Toura", a francuski sud odbio je Armstrongov zahtjev da se u svaku kopiju knjige umetne njegov demanti.

"Bit ću na raspolganju istražiteljima bilo kada i bilo gdje. Želim naglasiti kako vjerujem u čisto i pošteno natjecanje. Nikada nisam niti neću uzimati nedopuštena sredstva. Razočaran sam odlukom suca da pokrene istragu bez da je prije razgovarao sa mnom. No, nadam se kako ću uspjeti očuvati čist obraz i ponovno se natjecati u Francuskoj", stoji u Armstrongovoj izjavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙