FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raskošnu vilu modnog kreatora naslijedila kujica Daisy

MUENCHEN, 21. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Raskošnu vilu RudolphaMoshammera, ekscentričnog modnog kreatora koji je prošlog tjednaubijen u Muenchenu, naslijedit će kujica Daisy, foksterijerka s dugimpedigreom, piše u petak dnevnik Bild.
MUENCHEN, 21. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Raskošnu vilu Rudolpha Moshammera, ekscentričnog modnog kreatora koji je prošlog tjedna ubijen u Muenchenu, naslijedit će kujica Daisy, foksterijerka s dugim pedigreom, piše u petak dnevnik Bild.

Sve do smrti kujica će živjeti u vili u društvu novoga gazde, Andreasa K., zapravo vozača Rudolpha Moshammera, stoji u oporuci na koju se poziva Bild.

Nakon Daisyne smrti, vila će se prodati a novac uplatiti u karitativne svrhe.

Vozač će naslijediti stan od 100 kvadrata u kojemu je dosad živio, prema posljednjoj želji modnoga kreatora koji je dio svoga bogatstva namijenio udrugama za pomoć beskućnicima.

Brojni su se stanovnici Muenchena u petak oprostili od modnog kreatora koji će u subotu biti pokopan pored svoje majke u mauzoleju groblja Ostfriedhof.

Moshammer je pronađen mrtav 14. siječnja u svojoj vili, a sutradan je policija uhitila 25-godišnjeg Iračanina koji je priznao da je počinio ubojstvo nakon svađe oko iznosa naknade za seksualne usluge koje je pružao tome ekscentričnom bogatašu zvanome "Mosi", katkad i "modni car" zbog osebujne frizure po uzoru na Ljudevita II. Bavarskog.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙