FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kuznjecova najavila tužbu zbog tvrdnji o uzimanju dopinga

MELBOURNE, 19. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednica US Openaruska tenisačica Svetlana Kuznjecova najavila je sudsku tužbu protivbelgijskog pokrajinskog ministra sporta Claudea Eerdekensa, koji ju jeoptužio da je bila pozitvna na doping testu prošlog mjeseca naekshibicijskom turniru u Charleroi. Eerdekens je izjavio da je uuzorku urina kojeg je dala Kuznjecova pronađen zabranjeni "efedrin".
MELBOURNE, 19. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednica US Opena ruska tenisačica Svetlana Kuznjecova najavila je sudsku tužbu protiv belgijskog pokrajinskog ministra sporta Claudea Eerdekensa, koji ju je optužio da je bila pozitvna na doping testu prošlog mjeseca na ekshibicijskom turniru u Charleroi. Eerdekens je izjavio da je u uzorku urina kojeg je dala Kuznjecova pronađen zabranjeni "efedrin".

"Doista je užasno ovo što mi se dogodilo i Eerdekens mora platiti zbog toga. Svi su na mojoj strani, igračice, WTA, odvjetnici, moj menadžer", izjavila je ruska tenisačica.

Objašnjavajući što se dogodilo na turniru u Charleroi, Kuznjecova je kazala: "Za vrijeme turnira mi je pozlilo. Imala sam visoku temperaturu i otišla sam turnirskom liječniku. On mi je dao lijek koji sam uzimala dva dana. O tome sam obavijestila ljude na doping kontroli. Doista se ne bojim nikakvih sankcija, jer nisam učinila ništa loše".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙