FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Ernst najavio tužbu protiv Micouda

BREMEN, 18. siječnja (Hina/dpa) - Njemački nogometni reprezentativac ikapetan tamošnjeg prvaka Werdera Fabian Ernst izjavio je za lokalnilist B.Z. kako razmišlja o tužbi protiv svog suigrača Johana Micoudazbog toga što ga je ovaj udario tijekom zimskih priprema u Turskoj.
BREMEN, 18. siječnja (Hina/dpa) - Njemački nogometni reprezentativac i kapetan tamošnjeg prvaka Werdera Fabian Ernst izjavio je za lokalni list B.Z. kako razmišlja o tužbi protiv svog suigrača Johana Micouda zbog toga što ga je ovaj udario tijekom zimskih priprema u Turskoj.

Činilo se da je incident između Micouda i Ernsta okončan kada su se igrači međusobno ispričali, ali Ernst je najavio tužbu nakon što je čuo kako je Micoud u francuskim novinama ispričao svoju verziju incidenta.

"Johan je rekao kako je bio isprovociran što nije istina. On bi trebao znati što se stvarno dogodilo", izjavio je Ernst.

Manager Werdera Klaus Allofs izjavio je kako neće poduzimati ništa vezano uz ovaj incident, odnosno odmah odstraniti Ernsta iz momčadi s obzirom da je on još ranije potpisao ugovor sa Schalkeom 04 u koji prelazi na ljeto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙